+31 320 280005 info@websitebasis.nl

Website onderhoud

Moet je een WordPress website onderhouden? Het antwoord hierop is ja. Natuurlijk kun je het ook zelf, maar je moet het wel doen.

Denk aan….

Backups

Ook als je de inhoud van jouw website niet dagelijks wijzigt is het verstandig om regelmatig backups te maken. Deze bakcups moet je dan het liefst ergens anders bewaren dan op de server waar de website op draait. Gaat er iets mis met de server ben je anders ook je backups kwijt. Externe opslag voor je backups is dan ook onderdeel van ons onderhoudspakket.

Updates

WordPress en ALLE onderdelen van jouw website zijn aan wijzigingen onderhevig. Die is niet alleen voor nieuwe features of het oplossen van fouten, maar heel vaak ook uit veiligheidsoverwegingen. Hackers zijn altijd bezig zich toegang te verschaffen tot de informatie van anderen. Je zult begrijpen dat je ook regelmatig moet controleren of er wijzigingen zijn die moeten worden doorgevoerd op jouw website. Denk er wel aan, dat voor dat je de wijziging doorvoert er een backup is van al jouw website onderdelen. Een fout in het doorvoeren van een wijziging kan er immers voor zorgen dat jouw websites niet meer bereikbaar is!

Beveiliging

Het is van wezenlijk belang jouw website te beveiligen tegen indringers. Heb je een formulier op je website, dan is het belangrijk maatregelen te nemen om spam te voorkomen.

Dit zijn enkele voorbeelden van onderhoud dat noodzakelijk is voor nagenoeg elke website.

All-in hosting & onderhoud

Voor klanten van websitebasis.nl hebben wij speciaal een all-in pakket samengesteld dat je kunt boeken bij de bestelling van een nieuwe website of een makeover. Hierin zijn de volgende onderdelen opgenomen:

  • 1 domeinnaam (.nl)
  • Hosting voor je website
  • SSL voor je website
  • Onbeperkte emailadressen met spamfilter
  • Backups
  • Up-to-date houden van jouw WordPress site, inclusief alle door ons geïnstalleerde “Plugins”
  • Gereduceerd tarief voor ondersteuning bij website aanpassingen
  • Email helpdesk

Voor * € 99,= per jaar doen wij het hierboven staande complete hosting en onderhoud van jouw website. Dat is nog geen tientje per maand!