+31 320 280005 info@websitebasis.nl

Website makeover

Heb je in het verleden een website laten maken? of wellicht zelf een website gemaakt en kan het echt niet meer? 

Wij doen in kort tijdsbestek een website makeover en bouwen jouw website om, tot een mooie moderne website tegen een vast laag bedrag. Klaar voor de toekomst gebruikmakend van de hedendaagse standaards.

Het werken met industriestandaards zorgt ervoor dat wij voor elke klant een unieke website kunnen maken met behoud van kwaliteit, snelheid en onderhoudsgemak. Alle onderdelen van jouw website zijn van gerenommeerde ontwikkelaars waaronder: Google Analytics, Yoast, Updraft.

Jij krijgt een moderne website in het meest gebruikte CMS van WordPress. Een website klaar voor de toekomst, waarbij je zelf tekst en media kunt aanpassen en toevoegen. Bovenal is na de makeover, jouw nieuwe website geoptimaliseerd voor alle mobiele telefoons en tablets.

Hiernaast een voorbeeld van een website makeover die wij hebben gedaan. De oorspronkelijk site was zoals vele sites in het verleden slechts een landingspagina, met daarin een summiere tekst en wat foto’s. De nieuwe site is een “One Page” website geworden met alle producten en diensten. Daarbij de voorbeelden die tot de verbeelding van de bezoekers spreken. Voor een bezoek aan de nieuwe site click hier.

Al een bestaand CMS?

Wanneer jij je website wilt laten overzetten vanuit een bestaand content management systeem dan is dat natuurlijk ook mogelijk en kan dat het proces versnellen. Wij kunnen de inhoud van je huidige website vanuit nagenoeg elk ander CMS uitlezen en overzetten. Vooraf, tijdens of nadien kun je de teksten of afbeeldingen naar eigen wijzigen of direct aanleveren zodat wij deze kunnen implementeren.

 

All-in éénmalige prijs

Voor een website makeOver vanaf € 299,= zoals hierboven beschreven neem je via onderstaand formulier contact met ons op. Voor meer informatie over prijzen en afspraken, klik hier.

 

Contactformulier website makeover