+31 320 280005 info@websitebasis.nl

Nieuwe website laten maken

Wij maken jouw mooie nieuwe website professioneel, voordelig, flexibel en klaar voor de toekomst. Wij  maken alle websites in WordPress. Het CMS van WordPress is het meest gebruikte CMS in de wereld en zorgt ervoor dat je ook in de toekomst bent gewaarborgd van support. Ook kun je door het gebruik van WordPress, zelf later het onderhoud van je website doen. Je kunt dan content en media aanpassen en nieuwe berichten schrijven, of laten schrijven.

Standaards

Het werken met industriestandaards zorgt ervoor dat wij voor elke klant een unieke en mooie website kunnen bouwen met behoud van kwaliteit, snelheid en onderhoudsgemak. Alle onderdelen van jouw website zijn van gerenommeerde ontwikkelaars waaronder: Google Analytics, Yoast, Updraft.

Al onze websites zijn tevens geoptimaliseerd voor mobiele telefoons en tablets.

nieuwe responsive website laten maken

Hoe gaan wij te werk in het digitale tijdperk

 • Allereerst de hosting en/of domeinnaam
  Heb je al een domeinnaam en hosting dan gebruiken wij die en anders moet deze worden besteld door jou (wij kunnen indien gewenst ook domein en webhosting regelen, tegen gunstige tarieven)
 • Jij geeft ons toegang tot jouw webhosting (jouw domein)
 • Wij installeren WordPress en de door ons gebruikte onderdelen (plugins)
 • Stuur ons je teksten en foto’s. Laat deze per voorkeur in MS Word, per pagina ingedeeld, per email aan ons toekomen. Voor de verwerking  geldt, één pagina in MS Word is gelijk aan één webpagina
 • Website design; Wat vind jij mooi en wat past bij jouw bedrijf / organisatie
  Als jij een bepaalde website mooi vindt, dan kun jij deze url aan ons doorgeven, zodat wij een indruk hiervan krijgen en dit kunnen meenemen in het ontwerp. Heb jij zelf geen idee, geef dan in elk geval aan welke kleuren je wel en niet mooi vindt en maken wij een passend ontwerp voor jou. Kijk bij de prijzen en afspraken welke layout jouw voorkeur heeft.
 • Voor * € 499,= bouwen wij jouw website met maximaal 5 pagina’s, waarvan de home pagina, privacy verklaring en contactformulier een basisonderdeel vormen.
 • Tijdens de ontwikkeling van de site wordt jij door ons in de gelegenheid gesteld om de voortgang te bekijken.
 • Je krijgt van ons een inlog om zelf pagina’s te kunnen maken in WordPress. Ben je nog niet bekend met WordPress, dan zijn er honderden video’s op het internet aanwezig om je hierin wegwijs te maken.
 • Indien gewenst en indien u een Google account heeft, kunnen wij je website koppelen aan Google Search en Google Analytics. Hierdoor krijg je onder andere inzicht in de bezoekers van jouw website.
 • Mocht er een cookiebanner nodig zijn, dan kunnen wij voorzien in een standaard “gratis” versie van bijvoorbeeld (Cookiebot).
 • Uiteindelijk leveren wij de site op en zetten wij deze online.

 

Special eisen en wensen

Bovenstaande werkwijze is mogelijk voor redelijk eenvoudige website. Natuurlijk kunnen wij ook complexere websites of een webshop, inclusief koppeling naar interne of externe systemen, voor je maken. Vul onderstaand contactformulier in voor 1 Juni 2019 en verzeker je van 10% extra korting bij de bestelling van een nieuwe website. 

Contactformulier nieuwe website laten maken