+31 320 280005 info@websitebasis.nl

Website design en makeover

Websitebasis.nl is een klein bedrijf en biedt creatieve weboplossingen voor het midden en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen.  Wij maken mooie websites en website makeovers, die jouw onderneming digitaal presenteert.

Een nieuwe website of makeover hoeft niet onnodige duur te zijn, maar is in deze tijd wel uw gezicht naar de rest van de wereld. Steeds meer mensen gebruiken het internet dagelijks en veel van deze mensen kopen producten, zoeken naar services en leggen contacten met mensen of bedrijven via het internet.

WordPress

WordPress is een flexibel website CMS dat jouw content goed vindbaar maakt in verschillende zoekmachines op het internet. Het is wereldwijd  het meest gebruikte systeem dat betrouwbaar en gebruikersvriendelijk is en je zeer veel mogelijkheden biedt. Het CMS van WordPress wordt in 33% van de gevallen voor websites gebruikt. Ter vergelijking; Joomla zit op 3% en Drupal op 2%. (Bron: W3Techs)
Werelddominantie en derhalve voor ons de te gebruiken standaard.    

Minder risico

Het WordPress CMS gebruiken, maakt je sowieso minder afhankelijk van bijvoorbeeld een onbekend maatwerk CMS en natuurlijk ook van ons. Als de ondersteuning van een maatwerk CMS stopt of het bedrijf dat dit heeft gemaakt, dan zit je in de problemen en moet je migreren, hetgeen meestal kostbaar is. Voor WordPress websites, kan je kiezen uit vele ontwikkelaars en kun je zelf “gratis” verder gaan met de voor jou ontwikkelde site. Alles wat je daarvoor nodig hebt is op het internet verkrijgbaar, inclusief vele handleidingen. 

Ook minder risico voor ons, aangezien wij graag investeren in kennis die niet in een paar jaar verdwenen is, maar waar op door wordt ontwikkeld. 

Websitebasis is dan ook een solide basis om jouw website te ontwikkelen!